Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Díjazás

Tájékoztató az ügyvédi munkadíjakról

Ügyvédi munkadíj

Az ügyvédi munkadíj az ügyvéd és az ügyfél között szabad megállapodás tárgyát képezi, azonban a munkadíj meghatározása függhet az ügy összetettségétől, az ügy értékétől, az ügyvéd által vállalt felelősségtől, valamint a várható időráfordítástól is.

Mindezek alapján törekszünk ésszerű, piaci alapokon nyugvó munkadíj megállapítására, valamint tájékoztatjuk ügyfeleinket az üggyel kapcsolatban esetlegesen felmerülő egyéb költségekről – például az igazgatási szolgáltatási díjakról vagy az eljárási illetékekről.

A munkadíj megállapítása az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt, valamint az ügy részletes áttekintését követően történik. Az első konzultáció minden ügyfelünk számára ingyenes.

Díjazási politikánk a következő:

  • tételes, illetve ügyértékhez igazodó munkadíj, mely jellemzően azon ügyek esetén fordul elő, ahol az elvégzendő ügyvédi munka körülbelüli jelleggel előre meghatározható (például okiratszerkesztés, cégeljárásban való képviselet);
  • óradíjban számított munkadíj, mely a ráfordított munkaórák alapján kerül elszámolásra (például konzultáció, peres- és nemperes eljárásokban való képviselet, tárgyaláson való megjelenés);
  • sikerdíj, amely az eljárás eredményességéhez kapcsolódik, az ügyérték bizonyos százalékában kerül meghatározásra és az eljárás végén esedékes;
  • tartós megbízások során az ügyfelek részére a feladatellátás, valamint a rendelkezésre állás havi átalánydíj ellenében folyamatosan történik, a munkadíj pedig a felmerülő feladatok, illetve a várható kapcsolattartási idő alapján kerül előzetesen meghatározásra.

 

Amennyiben ügyvédi munkadíjjal kapcsolatban érdeklődik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén, vagy a honlapunkon található Messenger ikonra kattintva!

Fizetési módok

Irodánkban az ügyvédi szegmensben egyedülálló módon bankkártyás, okostelefonos és okosórás fizetésre is van lehetőség az alábbiak szerint:

  • PayPass képes bankkártya (MasterCard, Maestro, VISA, American Express, UnionPay, JCB)
  • Apple eszközökön: Apple Pay (NFC-kompatibilis eszközzel)
  • Android eszközökön: Simple alkalmazás, Google Pay, Samsung Pay (NFC-kompatibilis eszközzel)


(Hajdúböszörményi ügyintézés esetén kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a bankkártyás fizetési szándékukat legkésőbb az időpontot megelőző napig szíveskedjenek jelezni. Köszönjük!)

Ügyvédi segítségre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Impresszum

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon található információk és bejegyzések tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek jogi tanácsadásnak. Az iroda a honlapon megjelent információk felhasználásából eredő kárért felelősséget nem vállal.

A honlapon megjelentek a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szellemi termékei, melyek saját egyéni-eredeti jelleggel bírnak, ezért a tartalmak más platformon történő megjelenítése – ide nem értve a honlap vagy bármely bejegyzés teljes terjedelemben linkeléssel, illetve ajánlással a Facebook, Instagram, valamint LinkedIn felületeken történő megosztását – csak a szerző írásos engedélyével, és a forrás megjelölésével lehetséges.

Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda 2020 © Minden jog fenntartva! | Made with ♥ by ADbro