Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Díjazás

Tájékoztató az ügyvédi munkadíjakról

Ügyvédi munkadíj

Az ügyvédi munkadíj az ügyvéd és az ügyfél között szabad megállapodás tárgyát képezi, azonban a munkadíj meghatározása függhet az ügy összetettségétől, az ügy értékétől, az ügyvéd által vállalt felelősségtől, valamint a várható időráfordítástól is.

Mindezek alapján törekszünk ésszerű, piaci alapokon nyugvó munkadíj megállapítására, valamint tájékoztatjuk ügyfeleinket az üggyel kapcsolatban esetlegesen felmerülő egyéb költségekről – például az igazgatási szolgáltatási díjakról vagy az eljárási illetékekről.

A munkadíj megállapítása az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt, valamint az ügy részletes áttekintését követően történik. Megbízás esetén az első konzultáció minden leendő ügyfelünk számára ingyenes.

Díjazási politikánk a következő:

Amennyiben ügyvédi munkadíjjal kapcsolatban érdeklődik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén, vagy a honlapunkon található Messenger ikonra kattintva!

Fizetési módok

Irodánkban az ügyvédi szegmensben egyedülálló módon bankkártyás, okostelefonos és okosórás fizetésre is van lehetőség az alábbiak szerint:

(Hajdúböszörményi ügyintézés esetén kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a bankkártyás fizetési szándékukat legkésőbb az időpontot megelőző napig szíveskedjenek jelezni. Köszönjük!)