Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Díjazás

Tájékoztató az ügyvédi munkadíjakról
ügyvédi díjak debrecen

Ügyvédi díjak

Az ügyvédi díjak az ügyvéd és az ügyfél közötti szabad megállapodás tárgyát képezik – a munkadíj meghatározása azonban több tényezőtől is függhet, ilyen pl. az ügy összetettsége, az ügy értéke, az ügyvéd által vállalt felelősség, valamint a várható időráfordítás is. Mindezek alapján törekszünk ésszerű, piaci alapokon nyugvó munkadíj megállapítására, valamint tájékoztatjuk ügyfeleinket az üggyel kapcsolatban esetlegesen felmerülő egyéb költségekről.

A Dr. Andirkó Ügyvédi Irodánál Önt megfizethető ügyvédi költségek várják, amelyekhez minden alkalommal hatékony jogi szolgáltatások párosulnak: hívjon minket most!

Ügyvédi díjak a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodában: mire számíthat?

Miután – a közjegyzőktől eltérően – az ügyvédi szolgáltatás esetén nincs jogszabályban meghatározott díjazás, ezért az ügyvéd árak tekintetében jelentős eltérések mutatkoznak a piacon. Gyakran előfordul, hogy ugyanazon típusú ügyek esetében – pl. tanácsadás, ingatlan adásvétel, házassági bontóper, peres vagy peren kívüli képviselet stb. – az egyes szakemberek eltérő költségek mellett vállalják a megbízást. Ezért mindenképp érdemes alaposan tájékozódni arról, hogy az adott ügyvéd díjak tekintetében milyen árszabással dolgozik.

Irodánkban az ügyvédi díjak megállapítása az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt, valamint az ügy részletes áttekintését követően történik. Megbízás esetén az első konzultáció minden leendő ügyfelünk számára ingyenes. Legyen akár ügyvédi ellenjegyzés díja, ügyvédi tanácsadás díja, ügyvédi letét díja, ügyvédi díjak ingatlan jogi megbízásoknál vagy egyéb területeken, minden ügyfelünknél korrekt díjszabásra törekszünk.

Díjazási politikánk a következő:

Amennyiben ügyvédi díjjal kapcsolatban érdeklődik, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén, vagy a honlapunkon található Messenger ikonra kattintva!

Ügyvédi díjak: fizetési módok

Irodánkban az ügyvédi szegmensben egyedülálló módon bankkártyás, okostelefonos és okosórás fizetésre is van lehetőség az alábbiak szerint:

(Hajdúböszörményi ügyintézés esetén kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a bankkártyás fizetési szándékukat legkésőbb az időpontot megelőző napig szíveskedjenek jelezni. Köszönjük!)

Forduljon bizalommal a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodához gyors, komplex, hatékony és költségkímélő jogi megoldásokért.