Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Ingatlanjog és építőipar

Ingatlanjog és építőipar

szakterület

Irodánk egyik kiemelt szakterülete az ingatlanjog és az építőipari szektor, illetve az ezzel összefüggő egyéb eljárások, melyek során teljes körű jogi képviseletet biztosítunk a tanácsadástól elkezdve az okiratszerkesztésen át a hatósági- és illetékkiszabási eljárásokban való képviselettel bezárólag magánszemélyeknek és kivitelező-, beruházó- vagy ingatlanfejlesztő vállalkozásoknak egyaránt. A jogszabályok adta mozgásteret kihasználva pedig törekszünk arra is, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb adó- és illetékkedvezményben részesülhessenek.

Az országban a legtöbb magánbefektetés ingatlanvásárlás formájában valósul meg, éppen ezért alapvetés, hogy akár ingatlanfejlesztésről, akár ingatlanvásárlásról legyen szó, a teljes folyamatot biztos kézben tartsuk, és mind a vállalkozások, mind a magánszemély eladók és vevők elképzeléseit sikerüljön közösen megvalósítani.

Az ingatlanjog és építőipar területén irodánk szolgáltatásai az alábbiak:

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Kapcsolatfelvétel

A kapcsolatfelvétel során megvizsgáljuk az adott ingatlan jogi helyzetét, tájékoztatjuk ügyfeleinket a szerződéskötés menetéről, a munkadíjról, valamint a várható költségekről. Az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Megszerkesztjük a megfelelő szerződéstípusokat, valamint ellátjuk azokat az ügyvédi ellenjegyzéssel.

Képviselet

Ellátjuk a képviseletét az ingatlanügyi hatóság, az adóhatóság, illetve – ügytípustól függően – bármely más hatóság vagy szerv előtti eljárás során.

Ügyvédi segítségre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Impresszum

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon található információk és bejegyzések tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek jogi tanácsadásnak. Az iroda a honlapon megjelent információk felhasználásából eredő kárért felelősséget nem vállal.

A honlapon megjelentek a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szellemi termékei, melyek saját egyéni-eredeti jelleggel bírnak, ezért a tartalmak más platformon történő megjelenítése – ide nem értve a honlap vagy bármely bejegyzés teljes terjedelemben linkeléssel, illetve ajánlással a Facebook, Instagram, valamint LinkedIn felületeken történő megosztását – csak a szerző írásos engedélyével, és a forrás megjelölésével lehetséges.

Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda 2020 © Minden jog fenntartva! | Made with ♥ by ADbro