Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Peres és peren kívüli képviselet
peres ügyvéd debrecen

Peres ügyvéd képviselet

szakterület

A jogi képviselet számos dolgot magában foglal. Ide tartozik például az ügyfél érdekeinek védelme, vagy a jognyilatkozatok és egyéb eljárási cselekmények szabályszerű megtétele az egyeztetéseken, tárgyalásokon, hatóságok, bíróságok előtt a peres és nemperes eljárásokban. Bizonyos eljárástípusok esetén kötelező a peres ügyvéd képviselet. A Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda vállalja gazdasági társaságok, civil szervezetek és magánszemélyek peres, illetve peren kívüli képviseletét és érdekeinek védelmét mind az általuk, mind az ellenük megindított eljárások alkalmával.

Mit érdemes tudni a peren kívüli és peres ügyvéd képviseletről?

Azokban az esetekben, amikor egy peres ügyvéd képviselete nem kötelező – pl. ÁSZF készítés – , az ügyfél saját maga döntheti el, hogy igénybe vesz-e jogi segítséget. Azonban fontos megjegyezni, hogy egyes eljárási cselekmények utóbb már csak nehézkesen – vagy egyáltalán nem – pótolhatók. Ezért azt javasoljuk, hogy ha megindult a bírósági peres vagy a nemperes eljárás, mindenképp érdemes az első pillanatban ügyvédhez fordulni.

peres ügyvéd hajdúböszörmény

Peres ügyvéd képviselet a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szolgáltatásai között

Mi hiszünk abban, hogy egy felmerülő jogvitában elkerülhető a bírósági szakasz. Éppen ezért irodánk elsődleges célja, hogy az ügyfeleink vitás ügyeit peren kívül, békés megegyezés útján sikerüljön rendezni. Ha a felek között nem születik megállapodás – vagy erre eleve nincs is lehetőség – irodánk a bírósági, hatósági és fogyasztóvédelmi eljárások során teljes körű peres ügyvéd képviseletet lát el az alábbiak szerint:

Peres ügyvéd képviselet a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szolgáltatásai között

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Háttérmunka

Megszerkesztjük a megfelelő okiratokat és beadványokat, például keresetlevelet, ellenkérelmet, válasziratot és viszontválaszt. Emellett kapcsolatot tartunk a bíróságokkal és más jogi képviselőkkel, így Önnek ezen teendők miatt sem kell majd aggódnia.

Konzultáció

A személyes konzultáció során áttekintjük az ügy állását, tanácsadást nyújtunk, meghatározzuk a díjazást és egyeztetünk az eredményes pertaktikáról. Megbízás esetén az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Képviselet

Ellátjuk a bíróság előtti peres ügyvéd képviseletet a perfelvételi szaktól kezdődően egészen a fellebbviteli, illetve felülvizsgálati eljárásokig. Emellett természetesen támaszkodhat szakértelmünkre és támogatásunkra a peren kívüli egyeztetések során is.

Kommunikáció

Célunk, hogy minden ügyfelünk ügymenete a lehető legegyszerűbb és leghatékonyabb legyen. Irodánk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy Ön professzionális jogi szolgáltatásban részesüljön, legyen az polgári peres ügyvéd, vagy akár ingatlan peres ügyvéd képviselet. A megbízás során segítünk megérteni és elmagyarázni az összes releváns tudnivalót és tényállást, illetve, hogy mit mikor és miért szükséges megtennünk.

Fordulj bizalommal a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodához gyors, komplex, hatékony és költségkímélő jogi megoldásokért.