Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Peres és peren kívüli képviselet

Peres és peren kívüli képviselet

szakterület

Hiszünk abban, hogy egy felmerülő jogvitában elkerülhető a bírósági szakasz, éppen ezért irodánk elsődleges célja, hogy az ügyfeleink akár általuk, akár ellenük indított vitás ügyeit békésen, peren kívül, egyezség útján sikerüljön rendezni.

Abban az esetben, ha a felek között nem születik megállapodás, vagy arra eleve nem is mutatkozik lehetőség, irodánk a bírósági, hatósági és fogyasztóvédelmi eljárások során teljes körű jogi képviseletet lát el az alábbiak szerint:

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Konzultáció

A személyes konzultáció során áttekintjük az ügy állását, tanácsadást nyújtunk, meghatározzuk a díjazást és egyeztetünk az eredményes pertaktikáról. Megbízás esetén az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Megszerkesztjük a megfelelő okiratokat és beadványokat – például keresetlevelet, ellenkérelmet, válasziratot és viszontválaszt –, valamint kapcsolatot tartunk a bíróságokkal és más jogi képviselőkkel egyaránt.

Képviselet

Ellátjuk a bíróság előtti képviseletét a perfelvételi szaktól kezdődően egészen a fellebbviteli, illetve felülvizsgálati eljárásokig, valamint a peren kívüli egyeztetések során.