HAVIDÍJAS ÜGYVÉDI SZOLGÁLTATÁS

VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE​

Állandó jogi képviseletet biztosítunk a cégednek.

akár online is.

Új üzleti partnerekkel való szerződéses kapcsolatok, új munkavállalók bevonása a cégbe, terjeszkedés, esetleges jogviták és kintlévőségek kezelése: az ügyvédi háttérmunka mindezekhez nélkülözhetetlen, és egy ponton túl elengedhetetlen lesz a jogi ügyek kiszervezése.

Ahogy a bérszámfejtéshez elengedhetetlen a könyvelői segítség, úgy a jogi ügyeket is mindenképpen érdemes ügyvédre bízni még akkor is, ha az adott ügyben ez jogszabály szerint nem kötelező. Míg a nagyvállalatok képesek arra, hogy házon belül tartsanak fenn jogi osztályokat, a KKV szektorban erre gyakran sem igény, sem pedig anyagi lehetőség nincs. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a KKV-knak le kell mondania arról, hogy a saját igényeiknek megfelelő állandó jogi képviselettel rendelkezzenek, ugyanis egy belső jogtanácsos szuperbruttó munkabérének töredékéért már igénybe veheted irodánk havidíjas jogi szolgáltatását.

ÜGYFELEINKtől PONTOSAN tudjuk, hogy mi a vállalkozók elvárása az ügyvédjükkel szemben.

azt is látjuk, hogy mivel elégedetlenek:

"ÜGYVÉDDEL EGYÜTT DOLGOZNI DRÁGA, EZÉRT CSAK AKKOR FORDULOK ÜGYVÉDHEZ, HA KÖTELEZŐ."
"GYAKRAN NEM ÉREM EL AZ ÜGYVÉDEMET, HA SZÜKSÉGEM LENNE RÁ, AZ ÜGYEIM PEDIG NAGYON LASSAN HALADNAK."
"NEM KAPOK ÉRTHETŐ MAGYARÁZATOT A KÉRDÉSEIMRE ÉS NEM ÉRTEM A FOLYAMATOKAT."
"ÚGY ÉRZEM, HOGY CSAK A SOKADIK ÜGYFÉL VAGYOK A SORBAN, EZÉRT NEM KAPOM MEG A KELLŐ FIGYELMET."

miben vagyunk mások, mint a legtöbb ügyvédi iroda?

mi az, amire kiemelt figyelmet fordítunk?

csak olyan ügyeket vállalunk, amely területen rendelkezünk kellő jártassággal

A mindennapi életben sem érthetünk mindenhez, és ez ebben a szakmában sincs másképp. Éppen ezért azt valljuk, hogy nincs olyan, hogy “mindenes ügyvéd”, így nem is vállalunk el olyan ügyeket, amelyek kívül esnek a szakterületeinken csak azért, hogy legyen még egy megbízás, hiszen az adott jogterület ismerete nélkül ez igen nagy felelőtlenség lenne tőlünk. Cserébe viszont az elvállalt ügyekben igyekszünk a tudásunk legjavát nyújtani.

elérhetőek vagyunk és gyorsan reagálunk a megkeresésekre

Az idő mindenki számára pénz, így jogos elvárás az, hogy az adott ügyhöz képest ésszerű időn belül kapj visszajelzést vagy megoldást tőlünk. Mindenki közös érdeke, hogy ha egy határidő közeledik, akkor abból senkinek a munkája miatt ne legyen kicsúszás.

Garantáljuk, hogy nálunk nem fogod azt tapasztalni, hogy napokig vagy hetekig nem tudsz minket elérni, ezt igazolják például az Ügyfeleink Google véleményei is.

Hosszabb akadályoztatás esetén is minden esetben biztosítunk házon belül helyettesítő kollégát, így nem kell attól tartanod, hogy az ügyeid miattunk fognak állni.

folyamatosan nyomon követjük a változó jogszabályi környezetet

Tény, hogy a jogalkotás tempója az utóbbi években rohamosan felgyorsult. Sokszor jogvégzett emberek számára is kihívás a változások nyomon követése és a gyakorlatba történő átültetése, ezért felteszünk neked egy kérdést: képes lenne a céged ügyvéd nélkül, a meglévő apparátussal
megbirkózni ezzel a kihívással?

A rutinból történő munkavégzés a mai környezetben már nem működik, az ügyvédi munka elengedhetetlen része viszont a folyamatosan változó jogi környezethez való igazodás.

vállalkozói szemlélettel biztosítjuk a jogi hátteret, hiszen mi is vállalkozók vagyunk

Senki nem ismeri jobban a cégedet, mint te magad – viszont a cégednek dolgozó szakemberek szorosan követnek téged a sorban. A stratégiai ügyekben bárkinek lehet jó ötlete, amit érdemes fontolóra venni, de a fő irányt neked kell kijelölni és ennek a megvalósításához szükségesek a megfelelő szakemberek.

Add meg a pontos instrukciókat és bízd ránk a részletek megvalósítását. Egy tudatos vállalkozó minden nézőpontot megvizsgál, ezért törekszünk arra, hogy külön kérdés nélkül felvázoljunk neked többféle megközelítést az adott ügyben.

küldetésként tűztük ki azt, hogy az állandó jogi képviseletet a nagyvállalatok mellett a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé tudjuk tenni.

ennek érdekében alakítottuk ki kifejezetten a kkv-kra szabott havidíjas csomagjainkat.

MILYEN SZAKTERÜLETEKEN TUDUNK SEGÍTENI?

A szakterületek természetesen a cég igényei szerint választhatóak – nem minden vállalkozásnak vannak például peres ügyei, ahogy elképzelhető az is, hogy a cégen belül csak a munkaügyek folyamatos kezeléséhez van szükség ügyvédi közreműködésre. 

Mi a céged igényeidhez igazodunk.

MILYEN ALAPELVEK mentén DOLGOZUNK?

#1 TRANSZPARENCIA

Az átláthatóság több ponton is meghatározza az Ügyfeleinkkel való együttműködést.

Az első, és talán legfontosabb a díjazás kérdése: minden Ügyfelünk esetében kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy akár a megbízási szerződés megkötését megelőzően, akár a megbízás teljesítése alatt részletesen tájékoztassuk őket a várható időráfordításról, díjazásról és az üggyel kapcsolatban esetlegesen felmerülő egyéb költségekről – például az igazgatási szolgáltatási díjakról vagy az eljárási illetékekről.

A második, és nem kevésbé lényeges szempont az, hogy Ügyfeleinket akár kérésükre, akár proaktív hozzáállásunk alapján folyamatosan tájékoztassuk az ügyeik állásáról.

#2 IDŐ- ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

Bár nem végeztünk átfogó kutatást, de azt gondoljuk, nem tévedünk nagyot, ha életünk három legfontosabb értékeként sokan az egészséget, az időt és a pénzt jelölnék meg.

Ügyfeleink életében az elsőre nincs befolyásunk, azonban ügyvédként utóbbi kettőre hatással lehetünk. Éppen ezért törekszünk arra, hogy Ügyfeleinknek a lehető legkevésbé költséges és legrövidebb időt igénybe vevő jogi megoldásokat találjuk meg.

#3 ŐSZINTESÉG ÉS ETIKUS TÁJÉKOZTATÁS

Nem az a kifizetődő, ha olyan tanácsot adunk, amit az Ügyfeleink hallani akarnak, hanem az, ha rávilágítunk a valós problémákra. Az őszinteség számunkra azt jelenti, hogy bátran felvállaljuk az Ügyfeleink előtt azt is, ha az ügyeik állása éppen számukra kedvezőtlen, hiszen ezzel is Ügyfeleink érdekeit képviseljük: meg tudjuk őket óvni fölösleges kiadástól, elparazolt időtől vagy éppen még nagyobb kártól.

Nem biztatjuk Ügyfeleinket költséges megoldásokra, illetve nem vállalunk el nyilvánvalóan esélytelen ügyet csak azért, hogy még egy üggyel több szerepeljen a nyilvántartásban.

#4 ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG ÉS ÉRTHETŐ KOMMUNIKÁCIÓ

Mindenki a saját szakmájának nyelvét tudja igazán beszélni. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a jogi nyelvezetet gyakran nehéz megérteni amellett, hogy néha félelmet is tud kelteni az emberben. Törekszünk tehát arra, hogy Ügyfeleinket számukra is érthető formában, a lehető legkevésbé jogi nyelven tájékoztassuk – amennyire azt az adott szituáció megengedi.

#5 LÉNYEGLÁTÁS ÉS ÁTGONDOLTSÁG

Igyekszünk az információhalmazból kiszűrni azt, ami egy adott ügyben releváns és elengedni azt, ami nem segíti elő az eredményes befejezést. Soha nem döntünk Ügyfeleink helyett, ugyanis a döntés következményét nem mi viseljük – mi csupán alternatívákat kínálunk és legjobb tudásunk szerint igyekszünk felvázolni, mi várható az adott döntés után.

Tapasztalataink szerint a kellő átgondoltság egyik legjobb módszere az, ha igyekszünk egy kérdést más, akár az Ügyfeleinktől teljesen eltérő vagy ellentétes nézőpontból is megvizsgálni, ezáltal amennyire tőlünk telik, közösen csökkenthetjük a váratlan szituációk kockázatát.

#6 FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

A világban nincs olyan, hogy állandóság. Valami vagy fejlődik, vagy visszafejlődik – mi az első mellett tesszük le a voksunkat. Egyrészt, a gyorsan változó jogszabályi környezet követése és ezek gyakorlatba történő átültetése folyamatos tanulást kíván, ezért az önfejlesztés fontosságát szem előtt tartva rendszeresen veszünk részt különböző oktatásokon és továbbképzéseken.

Másrészt pedig amellett, hogy messzemenőkig tiszteljük hivatásrendünk hagyományait, úgy gondoljuk, hogy ezt a szakmát lehet és kell is haladó szemlélettel művelni, ezért ügyvédi irodaként egyben egy modern szolgáltató vállalkozásként is tekintünk magunkra. Nyitottak vagyunk az innovációkra és ahol csak lehet, igyekszünk rendszerekben és folyamatokban gondolkodni, ehhez igazítjuk digitális megoldásainkat is.

Végezetül, küldetésünknek érezzük, hogy változtassunk az ügyvédekről kialakult sztereotípiákon: az Ügyfeleinknek szeretnénk bizonyítani azt, hogy egyenrangú partnerként tekintünk rájuk.

A KÖVETKEZŐ HAVIDÍJAS SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOKAT KÍNÁLJUK VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE:

BUSINESS LIGHT

200.000 Ft + ÁFA / hó
 • Havonta 8 munkaórányi jogi szolgáltatás a kiválasztott területeken
 • Az adott hónap végén egy írásos összefoglaló a folyamatban lévő ügyekről
 • A havi kereten felüli órák díja: 30.000 Ft + ÁFA
 • KIKNEK AJÁLJUK?
 • Business Light csomagunkat jellemzően azok a cégek veszik igénybe, ahol havonta néhány alkalommal van szükség egy-egy ügynek a gyors és hatékony kezelésére – ilyen lehet például egy fontosabb szerződés elkészítése vagy véleményezése, néhány kifizetetlen számla behajtása, egy cégmódosítás vagy, ha egy munkavállalótól szükséges megválni.

BUSINESS PRO

400.000 Ft + ÁFA / hó
 • Havonta 20 munkaórányi jogi szolgáltatás a kiválasztott területeken
 • További havi 1 óra ingyenes konzultáció irodánkban vagy online, amelynek keretein belül egyeztetünk a folyamatban lévő ügyekről
 • A havi kereten felüli órák díja: 25.000 Ft + ÁFA
 • KIKNEK AJÁNLJUK?
 • Business Pro csomagunkat választó Ügyfeleink gyakran heti több alkalommal fordulnak hozzánk aktuális jogi ügyeikkel. Ha a vállalkozásod túljutott a kezdeti fázison és rendszeresen szükség van különböző szerződéses ügyek intézésére, gyakoriak a kintlévőségek, nagyobb létszámú munkavállalói csoport ki- és belépését kell kezelni, illetve a növekedéssel és fejlődéssel kapcsolatos lépéseket jogilag is megfelelően szeretnéd megtenni, ezt a csomagot a te cégednek találtuk ki.

A havidíjas jogi szolgáltatás egy előnyös és kedvező konstrukció, melynek díja akár 50%-al is kedvezőbb lehet az irodánk által alkalmazott listaárakhoz képest - akár már napi néhány ezer forintos kiadással biztosíthatod a céged számára a folyamatos jogi háttértámogatást. Ez az ár pedig az ügyvédi szolgáltatás piacán kialakult óradíjas árazással szemben is rendkívül versenyképes.

Lehetőséged van határozatlan, illetve egy év határozott időre is szerződni.

ÉVES SZERZŐDÉS ESETÉN az éves díjból két hónap kedvezményt biztosítunk, vagyis 10 hónap díjáért veheted igénybe egész évre jogi szolgáltatásunkat.

A határozatlan idejű együttműködésből az első három hónap mindig fix, ez azonban nem véletlen. Tekintsd ezt egyfajta próbaidőnek, ami alatt alaposabban megismerjük egymást: a te céged a mi munkánkat, a mi irodánk pedig a te céged működését. 

Garantáljuk, hogy ez alatt az idő alatt ugyanazt a figyelmet szenteljük a te vállalkozásod ügyeinek is. Azt gondoljuk, hogy egy negyedév még nem jelent komolyabb elköteleződést, azonban ennyi idő szükséges ahhoz, hogy megtapasztalhasd azt, hogy milyen előnyökkel jár a céged számára a folyamatos ügyvédi háttértámogatás. 

A harmadik hónap végén szabadon dönthetsz arról, hogy milyen konstrukcióban folytassuk az együttműködésünket, ha pedig úgy gondolod, hogy a cégednek nincs szüksége havidíjas jogi szolgáltatásra, nem válunk el tőled haragban, felmerülő jogi ügyeiddel bármikor fordulhatsz hozzánk a későbbiekben is.

EGYEDI CSOMAGRA VAN SZÜKSÉGED?

KÉRJ AJÁNLATOT!
 • Csomagjaink nem fedik le a vállalkozásod igényeit és szeretnél cégedre szabott, egyedi ajánlatot kérni? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

van ettől olcsóbb havidíjas ügyvédi szolgáltatás?
természetesen van. UGYANAKKOR NEM CÉLUNK A LEGOLCSÓBBNAK LENNI.

Látszólagos megoldások helyett ugyanis mi valóban a céged sikereiért dolgozunk.

ezért mielőtt döntenél, hogy KIRE BÍZOD A VÁLLALKOZÁSOD ÜGYEIT, HASONLÍTSD ÖSSZE, HOGY MIT KÍNÁLNAK MÁSOK ÉS MIT KÍNÁLUNK MI a céged számára:

 • Hozzáférés előre elkészített sablonokhoz, szerződésgenerátorokhoz - amik sosem lesznek a vállalkozásodra szabva, mert nincs mögötte a vállalkozásod hátterének ismerete.

 • Évente pár alkalommal átnézethetsz bizonyos iratokat. Havi egyszer konzultálhatsz az ügyvédeddel - feltéve, ha az előfizetésed ezt tartalmazza.

 • A "védőhálód" arra lesz jó, hogy munkaidőn belül segítsenek összekötni a megfelelő ügyvéddel - és ezt követően ismét fizetheted a megbízási díjat.

 • "Elérhetsz minket előre meghatározott időben telefonon!" - Ez ennyire nem természetes, hogy külön ki kell hangsúlyozni?

 • Nálunk nincs letölthető iratmintatár, alapos egyeztetést követően minden esetben a vállalkozásodra szabott dokumentumokkal dolgozunk. Máshogy nem is tudnánk elképzelni az ügyvédi munkát.

 • Az állandó jogi képviseletnek éppen az a lényege, hogy bármikor fordulhass hozzánk aktuális ügyeiddel, akár csak egy gyors tanács vagy telefon erejéig is.

 • Nem kell SOS ismeretlenül ügyvédet keresned, ezzel elsősorban időt, másodsorban pedig pénzt takarítasz meg. Ráadásul nem a nulláról kezdjük a közös munkát.

 • Nem korlátozzuk, hogy hány alkalommal, mikor és milyen formában fordulhatsz hozzánk az együttműködés ideje alatt.

Tudjuk, hogy "ügyvédhez menni" a mai napig gyakran egyet jelent az ügyfél és az ügyvéd személyes találkozásával.*

A modern ügyvédséghez igazított szabályok azonban lehetővé teszik, hogy azokat az ügyeket, amelyek nem járnak személyes megjelenési kötelezettséggel, online is intézzük.** Még az ügyvédi ellenjegyzéshez kötött szerződések is megköthetőek távolról.***

*Amikor konzultációra van szükség, azt Skype-on, Zoom-on, FaceTime-on, Google Meet-en vagy Teams-en tudjuk lebonyolítani.

**A bírósági és hatósági eljárások esetén nyilvánvalóan elengedhetetlen a jelenlét, ilyen esetekben természetesen személyesen járunk el. ***Az ügyvédi ellenjegyzéshez kötött szerződések esetén nagy segítség, ha van céges minősített elektronikus aláírásod, de természetesen enélkül is megoldható az okiratok távoli aláírása.

MIÉRT NE DOLGOZHATNÁL AZ ÜGYVÉDEDDEL IS ONLINE?

NEM PROBLÉMA, HA A CÉGED NEM DEBRECENI, AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRŐL VÁLLALUNK MEGBÍZÁSOKAT. 

AHONNAN MÁR TÖBBEK KÖZÖTT DOLGOZTAK VELÜNK:

DEBRECEN

HAJDÚBÖSZÖRMÉNY

BUDAPEST

MISKOLC

NYÍREGYHÁZA

SOPRON

TATA

BALMAZÚJVÁROS

LÉTAVÉRTES

TÉGLÁS

BÉKÉSCSABA

VESZPRÉM

HAJDÚHADHÁZ

ERDŐKERTES

BÁTONYTERENYE

TAPOLCA

ETYEK

DEBRECEN

HAJDÚBÖSZÖRMÉNY

BUDAPEST

MISKOLC

NYÍREGYHÁZA

SOPRON

TATA

BALMAZÚJVÁROS

LÉTAVÉRTES

TÉGLÁS

BÉKÉSCSABA

VESZPRÉM

HAJDÚHADHÁZ

ERDŐKERTES

BÁTONYTERENYE

TAPOLCA

ETYEK

VÁLLALKOZÓ ÜGYFELEINK AZ ALÁBBIAKAT MONDTÁK RÓLUNK:
Rozmann Helga
Rozmann Helga
Harmony Beauty Salon
Tovább olvasom
Védjegybejelentéssel kapcsolatban kerestem fel Dr. Andirkó Balázst, készségesen és nagy szaktudással vitte végig a folyamatot. Minden esetben részletesen és kedvesen válaszolt az üzenetekre, más problémával is fordulhattam hozzá. Sok szeretettel ajánlom, más ügyben is felkeresném!
Göbölös Kristóf
Göbölös Kristóf
egyéni vállalkozó
Tovább olvasom
Dr. Andirkó Balázs amellett, hogy nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkezik, kedvesen és támogatóan segített az ügyemben. Időt nem sajnálva magyarázott el minden folyamatot és válaszolta meg az újabb felmerülő kérdéseket. Szívesen ajánlom bárkinek, aki a professzionalizmus és a fiatalos lendület egyvelegét keresi.
Kovács Levente
ügyvezető, InsulTech Kft.
Tovább olvasom
Kedves Balázs ! Köszönöm a pontos és gyors ügyintézés . A szakmai alázatt és az ügyfélel való kapcsolattartás fontos számomra ezért ajánlami fogom minden ismerősömnek és ügyfelemnek . A mi cégünknek fontos az ön munkája és a jövőben is jogi kérdésekben önhez fogunk fordulni . Üdvözlettel. InsulTech kft.
Veréb Viktória
Veréb Viktória
ügyvezető, Funnelytics Kft.
Tovább olvasom
Gyors, hatékony, lelkiismeretes. Köszönöm az eredményes együttműködést 🙂
Reszegi Gábor
ügyvezető, Re-Victum Bau Építőipari Kft.
Tovább olvasom
Segítőkész korrekt ügyintézés! Fiatalos, lendületes korrekt környezet és hozzáállás. Ezúton is köszönöm az ügyintézést!
Borbiróné Jánosi Anikó
Borbiróné Jánosi Anikó
ügyvezető, Nagyerdői Családi Napközi Nonprofit Kft.
Tovább olvasom
Pontosság, megbízhatóság. Csak ajánlani tudom.
Előző
Következő

MIÉRT ÉRDEMES havidíjas ÜGYVÉDI MEGBÍZÁST KÖTNI?

FIX KÖLTSÉG

Az átalánydíj tervezhető kiadást jelent céged számára, nincsenek váratlan többletköltségek, ez pedig elősegíti a vállalkozás likviditását.

KEDVEZŐBB DÍJSZABÁS

Az állandó jogi képviseletet választó Ügyfeleink az egyedi ügyekben alkalmazott listaárak összesítéséhez képest jelentős, a listaáras óradíjakhoz képest akár 50%-os kedvezményben részesülhetnek.

ELSŐBBSÉGI ÜGYINTÉZÉS

Havidíjas Ügyfeleink megkereséseit (ügytípustól függően) rövid határidővel, kiemelten kezeljük.

BIZTONSÁG

Azon dolgozunk, hogy megelőzzük a jogvitákat és a bírságokat, minimalizáljuk az üzleti kockázatokat és költséget takarítsunk meg vállalkozásod számára.

NAPRAKÉSZ EGYÜTTMŰKÖDÉS

Állandó jogi képviselettel rendelkező Ügyfeleink esetében naprakészen ismerjük az igényeket, illetve a vállalkozás működését, ezért teljesen egyedi, személyre szabott jogi megoldásokkal tudunk szolgálni.

TEHERMENTESÍTÉS

Szakterületeinkbe tartozó ügyekkel napi szinten foglalkozunk, ezért gyors és hatékony segítséget tudunk vállalkozásod számára nyújtani annak érdekében, hogy a jogi ügyek intézése helyett vállalkozásod fejlődésére tudj koncentrálni.

Fix költség

Az átalánydíj tervezhető kiadást jelent céged számára, nincsenek váratlan többletköltségek, ez pedig elősegíti a vállalkozás likviditását.

Kedvezőbb díjszabás

Az állandó jogi képviseletet választó Ügyfeleink az egyedi ügyekben alkalmazott listaárak összesítéséhez képest jelentős, a listaáras óradíjakhoz képest akár 50%-os kedvezményben részesülhetnek.

Elsőbbségi ügyintézés

Havidíjas Ügyfeleink megkereséseit (ügytípustól függően) rövid határidővel, kiemelten kezeljük.

Biztonság

Azon dolgozunk, hogy megelőzzük a jogvitákat és a bírságokat, minimalizáljuk az üzleti kockázatokat és költséget takarítsunk meg vállalkozásod számára.

Naprakész együttműködés

Állandó jogi képviselettel rendelkező Ügyfeleink esetében naprakészen ismerjük az igényeket, illetve a vállalkozás működését, ezért teljesen egyedi, személyre szabott jogi megoldásokkal tudunk szolgálni.

tehermentesítés

Szakterületeinkbe tartozó ügyekkel napi szinten foglalkozunk, ezért gyors és hatékony segítséget tudunk vállalkozásod számára nyújtani annak érdekében, hogy a jogi ügyek intézése helyett vállalkozásod fejlődésére tudj koncentrálni.

KIKNEK AJÁNLJUK BUSINESS CSOMAGJAINKAT?

 • Azoknak a vállalkozásoknak, akik szeretnék biztos kezekben tudni jogi ügyeiket és segítséget jelent a működésük során egy ügyvédi iroda folyamatos háttértámogatása – nem utolsó sorban, a listaárakhoz képest jelentős költséget szeretnének megtakarítani.

 • Azoknak a vállalkozásoknak, akik szeretnék minimalizálni az üzleti kockázataikat és szeretnék megelőzni a különböző bírságokat.

 • Azoknak a vállalkozóknak, akiknek nincs idejük a vállalkozásuk működtetése mellett a jogi ügyekkel is foglalkozni.

 • Azoknak a vállalkozóknak, akik hisznek abban, hogy egy sikeres cég működtetésének a kulcsa a feladatok megfelelő partnernek történő kiszervezése.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A tapasztalataink azt mutatják, hogy a legtöbb mikro-, kis- és középvállalkozás eltérő igényeit ezzel a két időkerettel le tudjuk fedni, így bárki megtalálhatja a számára időben és/vagy díjazás tekintetében megfelelő opciót. Természetesen, ha a te cégednek ettől eltérő igényei merülnek fel, bátran kérj egyedi ajánlatot.

Ahhoz, hogy közösen meg tudjuk határozni, hogy a cégednek milyen területen és milyen munkamennyiségben van szüksége jogi segítségre, meg kell ismernünk a vállalkozásod jelenlegi működését, ezért a szerződéskötést megelőzően egy kick-off meeting keretein belül egyeztetünk a felmerülő kérdéseidről. Ezt követően javaslatot fogunk tenni a céged számára legoptimálisabb csomagunkra, vagy készítünk egy egyedi ajánlatot – ez tényleg csak egy javaslat lesz, természetesen te döntesz, hogy melyik csomagunkat veszed igénybe.

A szerződéskötésre az elektronikus vagy a személyes aláírás mellett online formában is van lehetőség. Ez utóbbi esetben az iratokat előzetesen megküldjük, melyeket ki kell nyomtatnod és egy rögzített Skype hívás keretein belül fogod azokat aláírni. Az aláírt iratokat postai úton tudod hozzánk eljuttatni, ezt követően kerül irodánk részéről is aláírásra, a saját példányodat pedig visszapostázzuk. Lehet, hogy ez elsőre kicsit körülményesnek tűnik, de nekünk követnünk kell az ügyvédi kamara előírásait. (Ha ezt elolvastad, máris kaptál tőlünk egy tippet, ugyanis ez az egyik szabályos és biztonságos módja annak, ha nem személyesen kötsz valakivel szerződést és nincs céges elektronikus aláírásod.)

Ez természetesen megállapodás kérdése, de nem ragaszkodunk ahhoz, hogy a hónapforduló csak elsejével kezdődhet, lehetőség van a hónap bármely napján megkezdeni az együttműködést. A hónapforduló ebben az esetben a következő hónap ugyanezen napja.

A legkedvezőbb díjszabást ebben az esetben tudjuk biztosítani. Az egy hónapos kedvezményt a számlakiállításnál automatikusan érvényesítjük, ezzel kapcsolatban nincs további teendőd – 12 hónap díja helyett 10 hónap díjáról állítjuk ki előzetesen a számlát. (A szolgáltatáscsomagban foglalt időkereten felül esetlegesen igénybe vett órák azonban ebben az esetben is havonta kerülnek majd utólag a csomagban foglalt áron kiszámlázásra.)

Az állandó jogi képviselet célja éppen az, hogy a vállalkozásod életében felmerülő jogi kérdéseket folyamatosan kezeljük. Azt gondoljuk, hogy egy hónap nem valószínű, hogy elegendő arra, hogy minden szempontból megfelelő működést tudjunk kialakítani a céged folyamataiban, ezért ragaszkodunk az első három hónapban a határozott idejű együttműködéshez. Amennyiben úgy gondolod, hogy ez nem megfelelő ajánlat a céged számára, természetesen eseti alapon is fordulhatsz irodánkhoz.

A határozatlan idejű szerződések esetén a szolgáltatás a szerződésben rögzített napon indul és a havidíjat utólag számlázzuk ki. A határozott idejű szerződések esetén a díjfizetés előre, egy összegben történik, ebben az esetben a szolgáltatás a jóváírást követő napon indul és a következő naptári év ugyanazon napjáig tart.

A határozatlan idejű szerződésed felmondását a hónapforduló vége előtt legkésőbb 15 nappal kell bejelentened, a szolgáltatást a hónapforduló végéig biztosítjuk és elkészítjük az elszámolást. Amennyiben a szerződést azonnali hatállyal mondod fel, elkészítjük az arányosított elszámolást törthónappal és az esetlegesen igénybe vett plusz órákkal, ezt követően kiállítjuk a számlát. A határozott idejű szerződést is lehetőséged van azonnali hatállyal felmondani, ebben az esetben azonban a határozott időre tekintettel pénzvisszatérítést nem teljesítünk. Ugyanez érvényes a határozatlan idejű szerződés első három hónapjára is.

A munkaidő nyilvántartásához másodpercalapú időnyilvántartó szoftvert használunk, melyben minden munkafolyamatot egyedileg felcímkézünk, így transzparens módon nyomon tudod követni, hogy egy adott munkafolyamatra mennyi időt szántunk. Az időkimutatást minden hónap végén megküldjük, emellett bármikor lehetőséged van arra, hogy érdeklődj az időkeret aktuális állásáról. Erre vonatkozó igény esetén az aktuális kimutatást legkésőbb a kérésed beérkezését követő munkanapon megküldjük.

Tervezzünk közösen hosszú távra,

az eredményeknek pedig örüljünk együtt, hiszen azt valljuk, hogy Ügyfeleink sikere egyben a mi sikerünk is!