Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Munkajog

Munkajog

szakterület

A munkajog előbb vagy utóbb minden ember életének megkerülhetetlen részévé válik: egyesek munkáltatóként, mások pedig pedig munkavállalóként lesznek érintettek a munka világában. Bármelyik oldalról is legyen szó, a munkaviszony keletkezésétől a fennállásán át annak megszűnéséig tartó időszakban kiemelt figyelmet szükséges fordítani arra, hogy a felek jogai és kötelezettségei egyaránt hatékonyan érvényesüljenek, hiszen egy vállalkozásnál a megfelelő kollégák alkalmazásán túl a stabil munkajogi alapok is kulcsfontosságúak lehetnek a sikeres üzlet szempontjából, a munkavállalók elégedettségét, ezáltal a hatékonyságát nagyban befolyásolja a kiszámítható jogi és pénzügyi környezet.

A közelmúltban kialakult COVID-19 vírus okozta helyzet gyökeresen átalakította a munkaerőpiacot: manapság a home office nem egy kiemelkedő lehetőség a munkáltató részéről, hanem alapelvárás a munkavállaló oldaláról – a legtöbb cégnél azonban még nem alakult ki az a standard munkajogi gyakorlat, amelynek keretein belül szabályszerűen működhet a home office. Annak ellenére, hogy a munkajog ezen ága a veszélyhelyzet ideje alatt került be igazán a köztudatba, ezt megelőzően is széleskörű tapasztalatokra tettünk szert a home office vállalati bevezetésével és auditálásával kapcsolatban.

Irodánk szolgáltatásai a munkajog területén az alábbiak:

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Konzultáció

A személyes konzultáció során áttekintjük az ügy állását, tanácsadást nyújtunk, meghatározzuk a díjazást és egyeztetjük a további lépéseket. Az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Megszerkesztjük a megfelelő beadványokat és okiratokat – mint például a munkaszerződések, munkáltatói tájékoztatók, kódexek stb. –, valamint kapcsolatot tartunk a munkáltatókkal, munkavállalókkal, más jogi képviselőkkel, biztosítókkal és hivatalokkal egyaránt.

Képviselet

Ellátjuk a képviseletét mind a bírósági peres eljárásban, mind pedig a peren kívüli egyeztetés során.