Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Munkajog
munkaügyi jogász debrecen

Érdemes-e munkajogászt megbíznia jogi képviseletével?

A munkajog minden ember életének megkerülhetetlen részévé válik: egyesek munkáltatóként, mások pedig munkavállalóként lesznek érintettek a munka világában. Bármelyik oldalról is legyen szó, egy munkajogász tevékenységi körökben jártas szakember hatékony segítséget nyújthat egy esetleges jogi probléma esetén. A Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda munkajogban is jártas kollégáira nyugodtan rábízhatja ezen irányú jogi ügyeinek teljeskörű képviseletét és kezelését: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért válassza a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodát?

Gördülékeny ügyintézés: a jogi ügyek megoldása rengeteg papírmunkával, egyeztetéssel jár. Ha munkajogi ügyvéd jár el Ön helyett, akkor ezeket a terheket egy szakember veszi le a válláról. A Dr. Andirkó Ügyvédi Irodában gondoskodunk róla, hogy Ön a munkajogi problémák helyett a mindennapi teendőkre, családjára vagy vállalkozására koncentrálhasson. Minden iratot bekérünk, kiállítunk, és rendszeresen egyeztetünk Önnel, valamint a másik féllel az ügy állásáról.

Bizalom a munkajogi ügyvéd és az ügyfél között: a bizalom kiépítése talán a munkajogi ügyekben az egyik legfontosabb feltétel az eredményes együttműködéshez. Akár állandó jellegű céges munkajogi ügyvédi tevékenység ellátásáról van szó, akár a munkavállaló peres képviseletéről, ügyvédi irodánkra számíthat! Tanácsainkkal segítjük Önt az ügyintézés közben, és bármikor válaszolunk kérdéseire.

Nincsenek jogi szakzsargonok: ügyvédi irodánkban a modern jogi eljárások hívei vagyunk. Azt valljuk, hogy bonyolult jogi frázisok helyett az ügyfél nyelvén kell megfogalmazni a következő lépést és a javaslatokat. Mivel a munkajog bonyolult területe az ügyvédi szakmának (különféle munkajogi viszonyok, vonatkozó jogszabályok, Munka Törvénykönyve stb.), ezért úgy gondoljuk, hogy az ügyfelet rendszeresen tájékoztatni kell az ügy menetéről – mi ezt világosan és egyenesen tesszük meg.

Ügyvédi irodánk az alábbi területeken segíthet Önnek:

Közös munka munkajogi ügyekben

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Konzultáció munkajogásszal

A személyes konzultáció során áttekintjük az ügy állását, tanácsadást nyújtunk, meghatározzuk a díjazást és egyeztetjük a további lépéseket. Megbízás esetén az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Megszerkesztjük a megfelelő beadványokat és okiratokat – mint például a munkaszerződések, munkáltatói tájékoztatók, kódexek stb. –, valamint kapcsolatot tartunk a munkáltatókkal, munkavállalókkal, más jogi képviselőkkel, biztosítókkal és hivatalokkal egyaránt.

Milyen segítséget nyújthat egy munkajogász?

Ellátjuk a képviseletét mind a bírósági peres eljárásban, mind pedig a peren kívüli egyeztetés során.

Munkajogi ügyvéd Debrecenben és környékén, vagy bizonyos esetekben akár online is országosan.