Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Követeléskezelés

Követeléskezelés

szakterület

A fizetési fegyelem lazulása miatt az esedékessé vált számlák határidőben történő kiegyenlítése egyre több üzleti partner számára jelent komoly problémát: a kintlévőségek gyakran nem, vagy csak jelentős késedelemmel kerülnek megfizetésre.

Amennyiben az adós felé tett saját lépések eredménytelenek voltak, érdemes ügyvéd közreműködését kérni a kintlévőségek behajtásával kapcsolatban. Irodánk a hitelezők érdekeit hatékonyan képviselve komplex szolgáltatást nyújt a követeléskezelés területén vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt, azonban adósok számára is segítséget nyújtunk csőd- vagy felszámolási eljárás során annak érdekében, hogy a hitelezőkkel való vitákat sikerüljön minél gördülékenyebben és költséghatékonyabban lezárni. A követeléskezelés területén célunk ügyfeleink eredményes gazdálkodásának biztosítása, kintlévőségeik és adósságállományuk csökkentése, valamint lehetőség szerint annak megszüntetése.

Irodánk szolgáltatásai a követeléskezelés területén az alábbiak:

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Konzultáció

A személyes konzultáció során áttekintjük az adós, illetve a hitelező helyzetét, tanácsadást nyújtunk, meghatározzuk a díjazást és egyeztetjük a további lépéseket. Az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Felszólításokat küldünk, megindítjuk a megfelelő jogi eljárásokat – mint például a fizetési meghagyás vagy a felszámolás –, valamint kapcsolatot tartunk az adósokkal, a hitelezőkkel és más jogi képviselőkkel egyaránt.

Képviselet

Ellátjuk a képviseletét mind a bírósági peres és nemperes eljárásokban, mind pedig a peren kívüli egyeztetések során.

Ügyvédi segítségre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Impresszum

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon található információk és bejegyzések tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek jogi tanácsadásnak. Az iroda a honlapon megjelent információk felhasználásából eredő kárért felelősséget nem vállal.

A honlapon megjelentek a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szellemi termékei, melyek saját egyéni-eredeti jelleggel bírnak, ezért a tartalmak más platformon történő megjelenítése – ide nem értve a honlap vagy bármely bejegyzés teljes terjedelemben linkeléssel, illetve ajánlással a Facebook, Instagram, valamint LinkedIn felületeken történő megosztását – csak a szerző írásos engedélyével, és a forrás megjelölésével lehetséges.

Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda 2020 © Minden jog fenntartva! | Made with ♥ by ADbro