Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Bemutatkozás

Ismerjen meg és dolgozzunk együtt!

Dr. Andirkó Balázs István LL.M.

ügyvéd, ingatlanforgalmi szakjogász

A családomban senki nem volt ügyvéd, ennek ellenére már a gimnáziumban tudatosan erre a pályára készültem. Jogi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi folytattam, ahol 2016-ban végeztem. Nem csapongtam a különböző jogi állások között, a diplomám megszerzése óta az ügyvédi területen dolgozom: a szakvizsgához szükséges teljes joggyakorlati időt ügyvédjelöltként töltöttem, 2018-ban ingatlanforgalmi szakjogász LL.M. másoddiplomát szereztem, 2020-ban pedig – a koronavírus-járvány kellős közepén – saját praxisba kezdtem és megalapítottam az irodámat. Több alkalommal is örömmel tettem eleget sajtómegkereséseknek, többek között az Index, a ProfitLine, a HRportal, a Hajdú-Bihari Napló és a Hajdú Online hasábjain jelentem meg ingatlan-, család- és munkajogi kérdésekben.

0
szakterület
0
ügyfél és partner
0
ügy

Elégedettség

gyors, komplex, hatékony és költségkímélő jogi megoldások

A mindennapi életben sem érthetünk mindenhez, és az ebben a szakmában sincs másképp. Éppen ezért azt vallom, hogy nincs olyan, hogy “mindenes ügyvéd”, így nem is vállalok el olyan ügyeket, amelyek kívül esnek a szakterületeimen csak azért, hogy legyen még egy megbízásom. Büntetőjoggal például egyáltalán nem foglalkozom, magánjogi praxist folytatok, ami azt jelenti, hogy magánszemélyek és gazdasági társaságok, civil szervezetek, esetenként önkormányzatok ügyeit látom el. Ingatlanforgalmi szakjogászként kiemelt szakterületem az ingatlanjog, emellett pedig magán- és üzleti ügyeket érintő területeken vállalok megbízásokat.

Két városban is

Ügyvédi tevékenységet elsősorban Debrecenben, illetve Hajdúböszörményben látok el, azonban az ország egész területéről vállalok megbízásokat, melynek során jogi tanácsadással, okiratszerkesztéssel, valamint peres és nemperes eljárásokban való képviselettel segítem az ügyfelek érdekeinek maximális érvényesülését. A szakterületekről bővebben a fenti menüpontban olvashat. A debreceni ügyintézés mellett a személyes ügyfélfogadásra Hajdúböszörményben is van lehetőség.

Központi iroda

A központi iroda Debrecen belvárosában, néhány perc sétára a Debreceni Járásbíróság és az Ítélőtábla épületétől, az újonnan kiépített Nyugati kiskörúton, az Antall József utca 36., földszint 1. szám alatt található, ahol minden, az ügyvédi tevékenységhez szükséges, naprakész technikai eszköz rendelkezésre áll, és ahol kellemes, modern környezetben várom meglévő és leendő ügyfeleinket. A parkolás az irodával közvetlenül szemben nagyszámú parkolóhellyel biztosított.

Képek az irodáról