Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Bemutatkozás

Bővebb információk irodánkról

Dr. Andirkó Balázs István LL.M.

ügyvéd, ingatlanforgalmi szakjogász

Jogi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem, ahol 2016-ban vehettem át a diplomámat. Néhány héttel az egyetem elvégzését követően ügyvédjelöltként helyezkedtem el. Az ügyvédjelölti időszak alatt az önképzés fontosságát szem előtt tartva szintén a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytattam a jogi diplomámra épülő tanulmányokat, és 2019-ben ingatlanforgalmi szakjogász LL.M. képesítést szereztem. Jogi szakvizsgáim 2020-ban történt letételét követően megalapítottam a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodát és megkezdtem ügyvédi praxisomat.

A folyamatosan bővülő ügyfélkör jellemzően tartós és eseti jelleggel visszatérő magánszemélyekből, illetve különböző gazdasági szektorokban működő vállalkozásokból áll.

0
szakterület
0
ügyfél és partner
0
ügy

Elégedettség

gyors, komplex, hatékony és költségkímélő jogi megoldások

Számunkra a legjobb marketing az, ha az ügyfeleink, akik megtisztelnek bizalmukkal, elégedetten térnek vissza soron következő jogi problémájukkal, ezért célunk, hogy ügyfeleinknek gyors, komplex, hatékony és költségkímélő jogi megoldásokat kínáljunk. Annak érdekében, hogy a megbízásokat minél széleskörűbb eszközökkel sikerüljön megoldani, az iroda állandó kapcsolatban dolgozik adótanácsadóval, valamint ingatlan értékbecslővel, továbbá együttműködik más ügyvédekkel, ügyvédi irodákkal.

Két városban is

Az iroda ügyvédi tevékenységet elsősorban Debrecenben, illetve Hajdúböszörményben lát el, azonban az ország egész területéről vállal megbízásokat, melynek során jogi tanácsadással, okiratszerkesztéssel, valamint peres és nemperes eljárásokban való képviselettel segíti az ügyfelek érdekeinek maximális érvényesülését. A szakterületekről bővebben a fenti menüpontban olvashat. A debreceni ügyintézés mellett a személyes ügyfélfogadásra Hajdúböszörményben is van lehetőség.

Központi iroda

A központi iroda Debrecen belvárosában, néhány perc sétára a Debreceni Járásbíróság és az Ítélőtábla épületétől, az újonnan kiépített Nyugati kiskörúton, az Antall József utca 36., földszint 1. szám alatt található, ahol minden, az ügyvédi tevékenységhez szükséges, naprakész technikai eszköz rendelkezésre áll, és ahol kellemes, modern környezetben várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket. A parkolás az irodával közvetlenül szemben nagyszámú parkolóhellyel biztosított.

Képek az irodáról