Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Gazdasági és kereskedelmi jog

Gazdasági és kereskedelmi jog

szakterület

A gazdasági és kereskedelmi jog egy gyakran változó, mégis komplex szakmai tudást igénylő terület. Legelőször ügyfeleink igényeit kell megismernünk, ezt követően biztosítunk számukra személyre szabott és gyakorlatorientált jogi tanácsadást. Irodánk egyik alapfilozófiája, hogy ügyfeleink üzleti sikere egyben a mi sikerünk is – legyen szó akár B2B, akár B2C üzletekről –, ezért az ügyeket jogi és üzleti szemlélettel egyaránt értékeljük.

Irodánk szolgáltatásai a gazdasági és kereskedelmi jog területén az alábbiak:

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Konzultáció

A személyes konzultáció során áttekintjük ügyfeleink alkalmazott üzleti megoldásait, tanácsadást nyújtunk, meghatározzuk a díjazást és egyeztetjük a további lépéseket. Az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Átvilágítást végzünk, megszerkesztjük a megfelelő szerződéstípusokat és megállapodásokat, valamint kapcsolatot tartunk az üzletfelekkel és más jogi képviselőkkel egyaránt.

Képviselet

Ellátjuk a képviseletét mind az üzleti tárgyalások, mind pedig az esetleges bírósági peres eljárások és peren kívüli egyeztetések során.

Ügyvédi segítségre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Impresszum

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon található információk és bejegyzések tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek jogi tanácsadásnak. Az iroda a honlapon megjelent információk felhasználásából eredő kárért felelősséget nem vállal.

A honlapon megjelentek a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szellemi termékei, melyek saját egyéni-eredeti jelleggel bírnak, ezért a tartalmak más platformon történő megjelenítése – ide nem értve a honlap vagy bármely bejegyzés teljes terjedelemben linkeléssel, illetve ajánlással a Facebook, Instagram, valamint LinkedIn felületeken történő megosztását – csak a szerző írásos engedélyével, és a forrás megjelölésével lehetséges.

Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda 2020 © Minden jog fenntartva! | Made with ♥ by ADbro