Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Gazdasági és kereskedelmi jog
kereskedelmi jog debrecen

Kereskedelmi jog, kereskedelmi ügyvéd képviselet

szakterület

Kereskedelmi ügyvéd képviselet a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szolgáltatásai között: tanácsadói és gyakorlatorientált segítségnyújtás a kereskedelmi jog területén személyes ügyfélfogadással Debrecenben és Hajdúböszörményben. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kereskedelmi jog: mit takar a fogalom?

A kereskedelmi jog részterületei közé tartozik a gazdasági jog, a vállalkozások alapítása, a kereskedelmi tevékenységhez tartozó értékesítési, forgalmazási jogviszonyok szabályozása, az e-kereskedelemre vonatkozó rendelkezések alkalmazása, illetve a szerződési feltételek kidolgozása. Továbbá ide sorolhatók a fogyasztóvédelmi előírások, a versenyjog és a fizetésképtelenséggel kapcsolatos eljárások is.

Kereskedelmi jogi ügyvéd képviselet

A kereskedelmi jog egy gyakran változó, mégis komplex szakmai tudást igénylő terület. Legelőször ügyfeleink igényeit kell megismernünk, ezt követően biztosítunk számukra személyre szabott és gyakorlatorientált jogi tanácsadást. Egyik alapfilozófiánk, hogy ügyfeleink üzleti sikere egyben a mi sikerünk is – legyen szó akár B2B, akár B2C üzletekről –, ezért az ügyeket jogi és üzleti szemlélettel egyaránt értékeljük.

A kereskedelmi jogi ügyletek és szerződések életünk mindennapi részévé váltak, ezért sokszor észre sem vesszük, amikor mi magunk is a részeseivé válunk. Magánszemélyként naponta vásárolunk, különböző szolgáltatásokat veszünk igénybe, de a cégek is naponta akár több száz vagy ezer kereskedelmi szerződést köthetnek. Irodánk felkészülten várja az ezekkel kapcsolatos kérdéseket és készen áll arra, hogy hatékony segítséget nyújtson ügyfelei részére.

Napjainkban a vállalkozásoknak egyre több kihívással és folyamatosan változó jogi környezettel kell szembenéznie. Irodánk célja, hogy segítse ügyfeleit a megfelelő üzleti megoldások kialakításában és sikereiben. Az első konzultáció alkalmával felmérjük az igényeket, majd ehhez igazodva nyújtunk személyre szabott kereskedelmi jogi szolgáltatásokat. Amennyiben irodánkhoz fordul, zökkenőmentes együttműködésre és dinamikus problémamegoldásra számíthat, amely során kiemelt figyelmet fordítunk a stratégiai lehetőségekre is.

kereskedelmi jog tanácsadás

Irodánk szolgáltatásai a kereskedelmi jog területén az alábbiak:

Forduljon hozzánk bizalommal:

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Konzultáció

A személyes konzultáció során áttekintjük ügyfeleink alkalmazott üzleti megoldásait, tanácsadást nyújtunk, meghatározzuk a díjazást és egyeztetjük a további lépéseket. Megbízás esetén az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Átvilágítást végzünk, megszerkesztjük a megfelelő szerződéstípusokat és megállapodásokat, valamint kapcsolatot tartunk az üzletfelekkel és más jogi képviselőkkel egyaránt.

Képviselet

Ellátjuk a képviseletét mind az üzleti tárgyalások, mind pedig az esetleges bírósági peres eljárások és peren kívüli egyeztetések során.