Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

ÁSZF készítés

ÁSZF készítés

Az e-kereskedelem rohamos fejlődése miatt napjainkra elképesztő mennyiségben érhetők el termékek és szolgáltatások az interneten. A webáruházak, weboldalak valamint a szoftverek számára olykor komoly kihívást jelent megfelelni a gyorsan változó jogszabályi követelményeknek. Ráadásul az Általános Szerződési Feltételek hiányossága esetén a hatóságok igen magas bírsággal szokták büntetni a honlapok tulajdonosait. Szakmailag megbízható és egyedi ÁSZF készítés a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodától: vedd fel velünk a kapcsolatot!

ÁSZF készítés: mikor javasolt igénybe venni?

Meglévő webáruház ÁSZF frissítéséhez

Sok webshoptulajdonos megfeledkezik arról, hogy a honlapra már feltöltött általános szerződési feltételeket időnként frissíteni kell. Amennyiben a webáruházad elindulásakor, pár évvel ezelőtt töltöttél fel utoljára annak működésével kapcsolatos dokumentumokat, azok valószínűleg már elavultak. Ügyvédi irodánk ÁSZF készítés szolgáltatásának keretében frissíti a webshopod dokumentációját, valamint kiegészíti azt az időközben létrejött új folyamatok tükrében.

Új webshoptulajdonosok számára

Minden e-commerce környezetben működő üzlet számára kötelező az adatvédelmi szabályzaton felül egy aktuális webshop ÁSZF megléte is. A vásárlókat az eladáskor tájékoztatni kell jogaikról és kötelezettségeikről, amihez az ügyvédi irodánk által elkészített dokumentum teljes mértékben megállja a helyét.

Szolgáltató vállalkozásoknak

A szolgáltatásokat értékesítő cégeknek is szükséges az ÁSZF megléte – segítségével a megrendelők első kézből és előre informálódhatnak, aminek köszönhetően könnyebben és átláthatóbban fognak működni az egyes folyamatok. Nem is beszélve arról, hogy egy esetleges jogi konfliktus esetén is megnyugtató lesz az a tény, hogy vállalkozása rendelkezik a megfelelő szakmai tartalommal ellátott szerződési feltételekkel.

Szoftverek és mobilalkalmazások értékesítéséhez

Miután a különféle szoftverekkel és mobil-appokkal is a vásárlói tömeget szolgáljuk ki, ezért az értékesítésükhöz egy ÁSZF készítése kötelező. Ügyvédi irodánkra ezen célból készült dokumentumok kiállításában is számíthatsz, amellyel professzionálisan, naprakészen védheted vállalkozásodat.

ÁSZF készítés szolgáltatás: miért érdemes minket választani?

Szakmailag kifogástalan ÁSZF készítés

Gyakran szokott felmerülni a kérdés, miszerint elegendő-e az online közzétett ÁSZF esetében egy másik honlap szerződésének átírása vagy lemásolása. Miután minden weboldalnak sajátos működése van, ezért ez a megoldás jogi értelemben nem járható út. Ügyvédi irodánk egy, a jogszabályoknak megfelelő dokumentumcsomagot állít össze, így neked sem kell majd aggódnod a büntetésektől. Az ÁSZF készítés során mindent belefoglalunk a dokumentációba, ami vállalkozásához köthető a termék- és szolgáltatási körtől kezdve a szállítási és fizetési módokon át egészen a szavatossági, jótállási kérdésekig.

Nem kell aggódnod a bírságok miatt

Különösen egy újonnan létrejött webshop esetében kritikus a megfelelő ÁSZF elkészítése annak érdekében, hogy elkerüld az akár több millió forintos bírságot. Amennyiben ügyvédi irodánkat bízod meg ÁSZF összeállításával, a bevételeket nem kell majd büntetésekre költened, hanem osztalékként kiveheted vagy a vállalkozásába fektetheted. Ügyvédi irodánk akkor is a rendelkezésedre áll, ha már meglévő ÁSZF szabályzatot kell aktualizálni a gyorsan változó jogi szabályokra tekintettel. Munkánkat nagy szakértelemmel, körültekintően és rugalmasan végezzük, legyen szó ÁSZF készítésről, ingatlanügyletről, cégalapításról vagy akár peres és peren kívüli képviseletről.

Személyre szabott megoldások

Az online fellelhető ingyenes vagy kedvező áron kínált ÁSZF minta sablonok több szempontból is elégtelenek: egyrészt jogilag gyakran nem szakszerűek, másrészt nem alkalmasak az egyedi, speciális igények lefedésére. Ügyvédi irodánk munkatársai egy személyes vagy online konzultáció keretében megismerkednek a vállalkozásod részleteivel, majd egy teljesen egyénre szabott dokumentumot állítanak össze. Legyen szó webshop, szolgáltató cég, SaaS szoftver vagy egyéb igénynek megfelelő szabályzat elkészítéséről, fordulj hozzánk bizalommal.

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Kapcsolatfelvétel

A személyes vagy online konzultáció során áttekintjük a jelenleg alkalmazott általános szerződési feltételeket, tanácsadás nyújtunk, meghatározzuk a díjazást és egyeztetjük a további lépéseket.
Megbízás esetén az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Tanulmányozzuk az ügy részleteit, felülvizsgáljuk az alkalmazott gyakorlatit és megszerkesztjük a szükséges okiratokat.

Képviselet

Az ügy jellegétől függően eljárunk és képviseletet biztosítunk a megfelelő hivatalok, szervek vagy a bíróság előtt.