Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Startupok joga

Startupok joga

szakterület

Startup – az utóbbi években gyakran találkozhatunk ezzel a kifejezéssel, de mit is takar valójában? Komplexitása miatt pontos meghatározás nem adható rá, leginkább úgy lehet jellemezni, hogy a startup egy olyan innovatív ötleten alapuló, újonnan induló vállalkozás, amely törekszik a XXI. század modern lehetőségeit megragadni, nagy növekedési potenciállal rendelkezik, jellemzően külföldi piacot céloz meg, azonban szüksége van külső befektetőkre.

Mi kell egy sikeres startuphoz? Három dolog:

Irodánk komplex megoldást kínál a fentiek körébe tartozó valamennyi kérdésre.
A startupok növekedését az alábbi szakaszokra bonthatjuk:

Irodánk elhivatott abban, hogy a naggyá válás lehetőségét magában rejtő induló vállalkozások sikerében osztozzon az alapítókkal, és valljuk, hogy a megfelelő jogi tanácsadás egy olyan, hosszútávon többszörösen megtérülő befektetés, mely képes előremozdítani a vállalkozás gyors növekedését.

Ennek érdekében a startupok jogának területén az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

A fentiek természetesen nem csak startupokra vonatkoznak. A cégvezetők gyakran a jogilag és üzletileg összetett kérdéseikre rugalmas és gyors megoldást keresnek, ezért irodánk vállalja a komplex üzleti jellegű tanácsadáson túlmenően a klasszikus társasági jogi feladatok ellátását is:

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Konzultáció

A személyes konzultáció során egyeztetünk a már működő vagy a létrehozni kívánt gazdasági társaságokkal kapcsolatos elképzelésekről, tanácsadást nyújtunk, meghatározzuk a díjazást és egyeztetjük a további lépéseket. Megbízás esetén az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Megszerkesztjük az adott társaság működéséhez szükséges okiratokat, tagok, illetve partnerek közötti megállapodásokat, társasági részesedésre vonatkozó szerződéseket, valamint kapcsolatot tartunk a nyilvántartó hatóságokkal és más jogi képviselőkkel egyaránt.

Képviselet

Ellátjuk a tagok, valamint társaság képviseletét az alapítástól kezdődően már a cégbíróság előtt, egészen az esetlegesen felmerülő bírósági eljárásokban, valamint üzleti tárgyalások során.