Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Cégjog, cégjogász képviselet
cégjogász képviselet

Cégjog, cégjogász képviselet

szakterület

Az üzleti életben kikerülhetetlen a cégjog, legyen szó cégalapításról, társasági szerződés megkötéséről vagy egy társaság megszüntetéséről. Ügyvédi irodánk cégjogász képviselet szolgáltatása keretében vállalja a vállalkozásoddal kapcsolatos jogi ügyek gyors, hatékony és költségkímélő képviseletét a társasági forma kiválasztásától kezdve, a követeléskezelésen át, a cégjogi tanácsadáson keresztül a céged állandó jogi képviseletéig.

Cégjog, cégjog ügyvéd képviselet

Legyen szó kis-, közép- vagy nagyvállalkozásról, minden vállalkozás esetében elengedhetetlen a hatékony jogi támogatás. Egy cégjogi ügyvéd jelentős terhet képes levenni a gazdasági társaság válláról, és hozzá tud járulni a vállalkozás gördülékenyebb működéséhez. Egy komplex szolgáltatást nyújtó ügyvéd azonban tisztában van a cégek működésével, és rálátással bír a cégen belüli működés során az egyes területeken felmerülő jogi problémákra is.

Sok cégvezető fordít tekintélyes összegeket vállalkozása fejlődésére, az munkavállalókra. Azonban, ha a cégek nem kellően körültekintőek és elmulasztják a jogszabályoknak való állandó megfelelést, adott esetben bírságok kiszabását kockáztatják. Egy cégjogi képviselet havidíja csupán a töredékébe kerül az említett fölösleges kiadásoknak, nem is beszélve a megspórolt energiáról, időről és feszültségről. A teljesség igénye nélkül, irodánk tartós megbízás keretein belül az alábbi területeken segíthet a vállalkozásoknak:

cégjog ügyintézés debrecen

Cégjog a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szolgáltatásai között

Cégképviselet

A vállalkozások számára nyújtott teljeskörű cégjogi támogatás fő elemei közé tartozik a képviselt társaságnál az egységes belső és külső jogi protokoll kiépítése. Akár új cég alapításakor, akár már működő vállalkozás jogi ügyeinek átvételekor az első lépés az adott gazdasági társaság működési hatékonyságának felmérése és felülvizsgálata – szükség esetén pedig újrastrukturálása.

A cégképviselet egy másik fontos része az adott vállalkozás munkajogi struktúrájának optimalizálása a piac által diktált versenyszempontok alapján. Irodánk az adott megkereséshez kapcsolódó valamennyi jogi megoldást bemutatja ügyfeleinek, amelyekkel biztosítható az eredményes és motivált munkavégzés a cégen belül. Ezen felül vállaljuk a társaság külső üzleti kapcsolatainak jogi támogatását is: átvilágítjuk az üzleti szerződéseket, a munkajogi iratokat, illetve megszerkesztjük a dokumentumokat, amelyek egy felmerülő jogvita megelőzésére szolgálhatnak – szükség esetén azonban a jogvitában való képviseletet is ellátjuk.

A cégjogi szolgáltatásunk keretében vállaljuk továbbá a bíróságok előtti peres eljárások lebonyolítását is. Irodánk minden megbízásunk esetén preventív szemléletmódot alkalmaz, és igyekszünk elkerülni a jogviták peres úton történő rendezését. Tapasztalataink azt mutatják, hogy amennyiben ügyfeleink figyelembe veszik jogi tanácsainkat, úgy elkerülhető egy hosszas és költséges bírósági eljárás.

Cégeljárás

Akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, amennyiben betéti társaság, zártkörűen működő részvénytársaság, korlátolt felelősségű társaság alapításával vagy változásbejegyzéssel kapcsolatos jogi teendőit bízná irodánkra. A legtöbbször a vállalkozások számára nagy jelentősége van az időfaktornak, irodánk ezért különös gondot fordít a dinamikus, gyors munkavégzésre. Legyen szó cégalapításról vagy cégmódosításról, az összes cégeljáráshoz kötődő dokumentumot rövid határidővel elkészítjük. Forduljon bizalommal ügyvédi irodánkhoz:

Forduljon bizalommal a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodához gyors, komplex, hatékony és költségkímélő jogi megoldásokért.