Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Társasházi ügyvéd
társasházi ügyvéd

Társasházi ügyvéd

Társasházhoz kapcsolódó jogi ügyekben és kérdésekben egy társasházi ügyvéd nyújt megbízható segítséget. Társasház alapítással vagy egyéb, a társasházat érintő ügyekben bíznál meg ügyvédet? Fordulj bizalommal a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodához!

Társasházi ügyvéd: miben tudunk segíteni?

A társasházzal kapcsolatos jogi ügyek számos esetkört magukban foglalhatnak. Ügyvédi irodánk – szükség esetén a közös képviselettel együttműködve – az alábbi esetekben áll az ügyfelek rendelkezésére a társasházi jog területén:

társasházi jogász

Társasházi ügyvéd: ezért bízd meg a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodát

Érthető és hatékony kommunikáció

Senkitől sem várjuk el, hogy tisztában legyen a jogi szakkifejezések jelentésével vagy a jogi eljárások szükséges lépéseivel. Azonban fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink az eljárás teljes folyamata alatt értsék, hogy mi történik. Ennek érdekében igyekszünk a jogi szaknyelv használatát minimalizálni és törekszünk arra, hogy a konzultáció, valamint a teljes eljárás során amennyire csak lehetséges, az ügyfél nyelvén kommunikáljunk.

Transzparens eljárás

Minden jogi eljárás során alapos munkát végzünk, és az ügy aktuális állásáról maximális tájékoztatást nyújtunk Ügyfeleink részére. Számunkra fontos, hogy átláthatóan járjunk el minden esetben, hogy véletlenül se merüljenek fel kétségek benned jogi ügyeid alakulását illetően.

Képzett társasházi ügyvéd

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a társasházat érintő különböző jogi esetek területén, legyen szó társasház alapításról, okirat készítéséről, vagy követeléskezelésről. Már a jogi tanácsadás során átfogó tájékoztatást nyújtunk a lehetőségeiről.

Szakmai tapasztalatunkat és tudásunkat pedig folyamatos továbbképzéssel fejlesztjük és tartjuk naprakészen, hogy a lehető leghatékonyabb módon járhassunk el Ügyfeleink jogi ügyeiben. A társasházi jog mellett további jogi területeken is bizalommal fordulhatsz irodánkhoz. Segítséget nyújtunk például az ingatlanjog, családjog, cégjog vagy munkajog területén is.

Online konzultáció

Ha az idő vagy a távolság korlátoz a személyes találkozóban, irodánkban lehetőség van a jogi konzultációt, tanácsadást online igénybe venni. Ehhez csupán a megfelelő technikai feltételeket (laptop vagy mobileszköz, gyors internet és webkamera, valamint Skype, Zoom, FaceTime vagy Google Meet) kell biztosítani.