Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Büntetőjog

Büntetőjog

szakterület

A hatékony védelem garanciája, ha az eljárás alá vont személy az első őt érintő eljárási cselekménynél védőügyvédet hatalmaz meg, hiszen a feszült, szorult pillanatokban laikusként eljárva hibát hibára is halmozhat – fontos ugyanis szem előtt tartani, hogy ami a hatóságok vagy a bíróság előtt elhangzik, az mind felhasználható az eljárás során. Érdemes ezért már a nyomozati szakban védőügyvédhez fordulni a lehető legjobb védekezési stratégia kidolgozása érdekében. Az Alaptörvény és a büntetőeljárásról szóló törvény is garantálja, hogy a büntetőeljárás alá vont személyek számára biztosított legyen a hatékony védekezés joga.

Nincs két egyforma büntetőügy, ezért nincs két egyforma büntetőeljárás sem: minden ügyet személyre szabottan vizsgálunk, feltárjuk azokat a tényeket és körülményeket, melyek a legmegfelelőbben segíthetik elő az eredményes büntetőjogi védelmet.

Irodánk a büntetőjog területén vállalja a jogi képviseletet a nyomozati szaktól elkezdve a bírósági szakban egyaránt, továbbá a szabadságvesztéssel járó büntetés végrehajtása során jogi segítséget nyújtunk a fogvatartottaknak is.

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Konzultáció

A személyes konzultáció során áttekintjük a gyanúsítást, illetve a vád tárgyává tett bűncselekményt, meghatározzuk a díjazást és egyeztetünk a várható védekezési stratégiáról. Megbízás esetén az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Feltárjuk az ügy részleteit és részletekbe menően felépítjük az eredményes védekezést, illetve megszerkesztjük a megfelelő beadványokat.

Képviselet

Akár már a nyomozati szaktól kezdődően eljárunk és képviseljük a nyomozóhatóságok, illetve a bíróság előtt.