Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szakterületek

Büntetőjog

Büntetőjog

szakterület

A hatékony védelem garanciája, ha az eljárás alá vont személy az első őt érintő eljárási cselekménynél védőügyvédet hatalmaz meg, hiszen a feszült, szorult pillanatokban laikusként eljárva hibát hibára is halmozhat – fontos ugyanis szem előtt tartani, hogy ami a hatóságok vagy a bíróság előtt elhangzik, az mind felhasználható az eljárás során. Érdemes ezért már a nyomozati szakban védőügyvédhez fordulni a lehető legjobb védekezési stratégia kidolgozása érdekében. Az Alaptörvény és a büntetőeljárásról szóló törvény is garantálja, hogy a büntetőeljárás alá vont személyek számára biztosított legyen a hatékony védekezés joga.

Nincs két egyforma büntetőügy, ezért nincs két egyforma büntetőeljárás sem: minden ügyet személyre szabottan vizsgálunk, feltárjuk azokat a tényeket és körülményeket, melyek a legmegfelelőbben segíthetik elő az eredményes büntetőjogi védelmet.

Irodánk a büntetőjog területén vállalja a jogi képviseletet a nyomozati szaktól elkezdve a bírósági szakban egyaránt, továbbá a szabadságvesztéssel járó büntetés végrehajtása során jogi segítséget nyújtunk a fogvatartottaknak is.

Közös munka

gyorsan, eredményesen, költséghatékonyan

Konzultáció

A személyes konzultáció során áttekintjük a gyanúsítást, illetve a vád tárgyává tett bűncselekményt, meghatározzuk a díjazást és egyeztetünk a várható védekezési stratégiáról. Az első konzultáció minden esetben ingyenes!

Háttérmunka

Feltárjuk az ügy részleteit és részletekbe menően felépítjük az eredményes védekezést, illetve megszerkesztjük a megfelelő beadványokat.

Képviselet

Akár már a nyomozati szaktól kezdődően eljárunk és képviseljük a nyomozóhatóságok, illetve a bíróság előtt.

Ügyvédi segítségre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Impresszum

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon található információk és bejegyzések tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek jogi tanácsadásnak. Az iroda a honlapon megjelent információk felhasználásából eredő kárért felelősséget nem vállal.

A honlapon megjelentek a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szellemi termékei, melyek saját egyéni-eredeti jelleggel bírnak, ezért a tartalmak más platformon történő megjelenítése – ide nem értve a honlap vagy bármely bejegyzés teljes terjedelemben linkeléssel, illetve ajánlással a Facebook, Instagram, valamint LinkedIn felületeken történő megosztását – csak a szerző írásos engedélyével, és a forrás megjelölésével lehetséges.

Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda 2020 © Minden jog fenntartva! | Made with ♥ by ADbro