Debrecen

Antall József u. 36., fsz. 1.

+36 20 445 8480

Hétfőtől-péntekig 8-17 között

Hétköznap: 8-17 óráig

Hétvégén irodánk zárva tart

Szerződéskötés otthon, a kanapén ülve? Lehetséges ez?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

A távellenjegyzés lehetőségét az ügyvédi tevékenységről szóló törvény korábban már megteremtette, annak alkalmazása azonban a koronavírus-járvány hatására válik egyre inkább természetessé a hétköznapokban.

Ilyen esetben ügyfeleinknek nem kötelező az aláírás céljából személyesen megjelenniük irodánkban, a véglegesített szerződést e-mailben küldjük meg részükre, melyet egy Skype-hívás során akár otthonról is aláírhatnak. A jogügyletek biztonsága természetesen ekkor is garantált: a jogszabályi előírásoknak megfelelően elvégezzük a kötelező azonosítást és okmányellenőrzést, valamint rögzítjük és tároljuk a videohívást.

Az aláírt szerződéseket postai úton vagy futárszolgálattal szükséges irodánkba eljuttatni, ezt követően láthatóak el ügyvédi ellenjegyzéssel.

A távellenjegyzés a járványügyi helyzettől függetlenül megoldást nyújthat olyan esetekben is, amikor kizárólag szerződéskötési célból kerülne sor távolabbi városból irodánkba, vagy akár külföldről Magyarországra történő utazásra.

Irodánk a távellenjegyzés elvégzéséhez valamennyi technikai feltétellel rendelkezik, így bármilyen helyzetben garantálni tudjuk ügyfeleink részére a gördülékeny ügyintézést.

Ügyvédi segítségre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Impresszum

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon található információk és bejegyzések tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek jogi tanácsadásnak. Az iroda a honlapon megjelent információk felhasználásából eredő kárért felelősséget nem vállal.

A honlapon megjelentek a Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda szellemi termékei, melyek saját egyéni-eredeti jelleggel bírnak, ezért a tartalmak más platformon történő megjelenítése – ide nem értve a honlap vagy bármely bejegyzés teljes terjedelemben linkeléssel, illetve ajánlással a Facebook, Instagram, valamint LinkedIn felületeken történő megosztását – csak a szerző írásos engedélyével, és a forrás megjelölésével lehetséges.

Dr. Andirkó Ügyvédi Iroda 2020 © Minden jog fenntartva! | Made with ♥ by ADbro